Synliggjør ditt varemerke

GlitterBox har mange gode muligheter å synliggjøre ditt varemerke.

VI tilpasser på forespørsel løsninger som gir økt synlighet og merverdi for deg som ønsker å bruke en Fotobooth i PR eller reklamesammenheng.

Vi kan hjelpe deg med følgende:

Landingsider
– Design av tilpasset landingside brukeren kommer inn på for å hente ned sine bilder. Dette kan være en side med f.eks linker til app-nedlasting eller promo man ønsker å vise brukeren.

SMS
– Utsendelse av bilde på sms med personlig melding fra deg som arrangør. Kanskje med en link til en kampanje eller annet.

Tilpasset E-postutsendelse
– E-post utsendelse med bilde av brukeren og informasjon, reklame m.m fra deg som arrangør.

Lovlig innsamling av sms eller e-post adresser
– Vi kan tilpasse oppsettet til at brukeren må gi ifra seg sin e-post eller mobil nr og akseptere at dette blir brukt til reklame, nyheter eller informasjon gitt av tilbyderen f.eks minimum 1 gang å at man kan fritt melde seg av i etterkant.

Reklamemateriell på Fotoboothen
– Ønsker man bakvegg eller annen dekor rundt området kan vi være behjelpelige med å skaffe dette med eller uten arrangørs varemerke/logo. Vi lager gjerne en unik stand for deg.

Logo på bilder
– Vi setter gjerne din logo på bildene eller annen synlighet om ønskelig.

Slideshow
– Vi setter opp en storskjerm ved fotoboothen som viser bildene som har blitt tatt underveis og med god synliggjøring av din logo eller budskap.

Statestikk
– Statistikk over mottakere og delingen av bilde utover kanalane er mulig og spore og rapportere.